grand cafe galleron

nu stiam daca sa fac sau nu insemnare separata despre asta, dar dupa cateva minute de gandire am decis sa fac.

grand cafe galleron s-a deschis de curand pe str. Nicolae Golescu la numarul 18, intr-un loc in care mai sunt destule cafenele si restaurante – Byblos, Turabo, La Mama, Glamour si inca unul care imi scapa.

De cand am fost prima data in el m-am indragostit de loc, de WiFi environment, de muzica, de aspect, de cafea (oh, the coffee… *drools* ), de canapele, de atmosfera cu totul, de faptul ca au Glenfiddich de 18 ani la 250.000 (stupoare) si de serviciul impecabil, de toaleta in care poti sa si dormi (in spiritul bursucului gastric) si cam tot ce inseamna locul ala. Worth trying out.
Cappuccino Frapp?? al meu a fost 8,5 si Iced Pink Frapp?? sau Coffee, whatever al lui tav a fost 10,5. Cred. In orice caz, nu ma mai plictisesc sa tot laud cafeaua aia care ….mmmmm….aaah….

Ca sa nu zic ca impresia a fost cu atat mai puternica cu cat m-a lovit deodata inspiratia si mi-a venit o idee geniala (tinand cont ca la cafeneaua de alaturi s-a filmat un spot orange mai vechi probabil a ramas urma creativa) pe care vreau s-o materializez luni. Azi ma mai duc o data si fac si poza, desi erau si pe-acolo pe sapteseri.


Publicat pe

în

de către