s-a terminat

oficial e gata.

discurs despre cat de frumos e sa fii la liceu, activitatile artistice ale liceului … fundatia directoarei 😀 aflam tot de la ea ca s-au reparat chestii pe la noi, nu ca s-ar observa asa ceva, asa ca s-a huiduit. felicitari, felicitari, iar felicitari, premii sub forma unor carti de un autor numit „chateaubriant” si cu titlul „Raspunsul Domnului” – desigur, foarte util si interesant in acelasi timp – o carte din care am citit jumatate in autobuz in vreo 20 de minute, despre invataturile domnului si cat de bine e sa fii credincios and stuff. my ass. „God helps those who help themselves” so go help yourself already, stop asking.

today was a beautiful day of my life and i feel happy si am un sentiment de bucurie care persista.
in rest ma simt cam rau, durere de cap de la soare si implicit o insolatie, desi am stat destul de putin in soare azi, durere de burta si nu pe fond de PMS cum ar crede unii, niste idei care v?ój?óie prin cap de diminea?ú?â, dar care bineinteles, s-au mai facut.

s-a amanat o iesire la munte pentru luna iulie. mi se face rau doar cand ma gandesc ca vroiau sa plece la ora 5 de la gara, sa stam la vila cristina din predeal, wherever the fuck that is. cu greu trag de mine sa ies undeva in afara de bucuresti, dar vreau sa merg la sinaia, loc pe care nu l-am mai vizitat de secole si de care mi-e dor, sa stau acolo un week-end si sa ma relaxez. picioarele mele sufera, sunt in cele mai mari chinuri si asteapta tratament. mi-e lene sa gandesc si creierul meu se topeste.

pseudosite update imi induce o stare de advertising wishful thinking. daca m-as aseza si eu la o terasa si s-ar strange langa mine oamenii ca la berea ursus, fara sa ii caut eu. oamenii perfecti, fara defecte, care nu poarta british knights facuti pe vapor, care apreciaza brandurile si lovemarks, care asculta electro stuff si alte minunatii, care nu se uita la televizor, care au citit suficient cat sa scoata pe gura ceva inteligent, care nu mananca fornetti si nici krax, care au bun simt. people are hard to find these days si uneori ma gandesc cum o sa fie cand o sa incercam sa ne gasim asa-numitii „prieteni de familie”, oameni pe care sa te poti baza in times of need. mai greu asa ceva.

ma gandesc sa imi organizez si eu del.icio.us, dar mi-e lene sa sterg bookmarks din el si sa bag altele.
ma gandesc sa imi schimb mouse-ul pe un mx510, pentru ca m-am indragostit de cel al unui coleg atat de tare incat …. ah, mi-as da si un rinichi pentru el.

it is order time, bookmarks au fost aranjate frumos, folderele si ele, poze sterse (note to self : whenever in sad moods, delete pictures with no remorse) si muzica pe care n-o mai ascult la fel. dad, when you read this, eu inca astept hardul de 160GB pe langa mouse-ul ala nou.

what the hell is san andreas?


Publicat pe

în

de către