yours randomly

Don’t you ever miss „the gold days”? Friendships you used to have? Things you used to do? Miss how people used to be?

Eu da;

  • Un prieten foarte bun de-al meu pleaca la Hong Kong in toamna. Si ma bucur tare mult pentru el, ca a reusit sa plece din gaura asta de lume numita Neculce.
  • Radeam de un altul ca imi zice in fiecare zi ce fac colegii lui si cum ii place de una din clasa si ei nu-i place si ma face sa zambesc cu atitudinea aia de „mama ranitilor”. Las’ puisor ca stiu ca o sa-ti treaca. El o tine una si buna ca o sa-si gaseasca cel mai bun prieten in liceu – e abia la inceput, vede el; fara sa par genul de pesimista care zice ca nu sunt cazuri. De fapt, si eu l-am gasit in timpul liceului dar nu in liceu.
  • Ce naspa e in clasa. E ca atunci cand mananci prea mult si ti se face greata. O tiganie din aia in care se intrec sa vada cine are cea mai de tigan voce. „Manca?ú ‘a??” „Cikalaka” si alte rahaturi de-astea sunt la ordinea zilei. Juma’ de clasa se duce in barul manelistilor, undeva pe strada cu acelasi nume si cealalta jumatate se duce la film in week-end, chestii de genul asta. Dar nici aia nu-s mai destepti. Glume nesimtite si comportamente de tarani. Tav stie, ca ne-am intalnit pe strada si unii urlau de pe trotuarul de vizavi „DEEEEAAAA !!!!! UUU-uuuuu!”
    Ce bine-mi pare ca „I don’t fit in” in cadrul asta 😀
  • McCann a facut o reclama super tare pentru ROM – senzatii tari din ’64 . Cum liceul nostru este mai in urma, n-a ajuns inca la noi, in schimb Bamboocha e la putere. It iz laic teisting laif wid a big spuun. It iz laic viziting ior rel?âtivz. Stei bambucea. Atat de cretina incat e amuzanta. 🙂
  • Grania a lu’ Head si FutureBrands (cei care au botezat-o) apare intr-un advertorial in ProTV Magazin, cu Oana Zavoranu si una blonda din Numai Iubirea tinand in mana un cozonac cu rahat, mare si pufos. Creste de nu se mai opreste! Or fi gospodinele urmaritoare de telenovele dar nu-s naive, baai oameni. Oana Zavoranu e mai preocupata sa-si vada de alte treburi, ce cozonac? Unde cozonac? Stie ea sa faca un cozonac? (nu stie, ca am intrebat-o. s?óc. Unde o fi disparut research-ul si insight-ul de care vorbeau la Olimpiade?)
  • Forbes publica o lista cu „10 ways to live longer”. Sexul e pe locul trei and we’re not complaining. Vedeti ca nici la 90 de ani nu scapati de blogul meu. Kiddo is going to be the great great great GREAT grandmother of … kid.
  • Am gasit o carte pe care o cautam de mult si mi-am comandat alta pe care o vroiam. M-am simtit bine azi la romana si ma gandesc sa schimb profilul, ca aceasta matematica informatica nu va avea o finalitate practica. Nu ca literatura ruso-chineza comparata ar avea mai mult, dar oricum mi se gadila si mie self-esteem-ul ca iau note mai bune. Am terminat Ma??enka a lui Nabokov
  • scriu cu un waterman si totusi imi place asa de tare sa beau din sticla in loc sa torn in pahar
  • ascult Alpha – Firefly si imi da fiori pe sira spinarii
  • imi pregatesc siesta din seara asta cu niste Jan Garbarek, Duke Ellington si John Coltrane impreuna cu niste reviste si ziare de care n-am avut timp si cartea mea favorita :mrgreen: . Si o cana mare de ceai verde. Pana acum Jurnalul cu „averse de ploaie
  • Ma mai intreb inca daca astept ceva sau astept degeaba.

Concluzia este ca
1. ma apuc de invatat pentru teza la biologie & romana
2. la vara ma vad cu fostii colegi
3. tot la vara voi face o mica (mare?) escala la Barcelona. 😀

* Mentiuni : Am scris cum mi-a venit mie pe moment. Stiu ca e „jumatate” si nu „juma’” and stuff like that.


Publicat pe

în

,

de către