azi ca de obicei

Cum sa fi atat de penibil incat toata lumea sa rada de tine si sa te simti bine fiind penibil, sa te simti bine facandu-te de ras in fata lumii si asa mai departe. Si prin penibil inteleg ce intelege toata lumea prin penibil; nu ma refer aici la amuzant, ci – cum se zice in popor – sa te faci de c*cat si sa fii mandru de asta. Si nu, nu vorbesc ca tata, ca babele din parc sau ca alte persoane, dar parca s-a cam dus naibii totul in mod sistematic. Nu-s nici Aurelia Marinescu, btw.

De ce? Pentru ca de ceva vreme, am intalnit foarte multi oameni si asta m-a facut sa-mi dau seama ca lucrurile nu-s chiar roz. Foarte multi au cam 16-17 sau chiar 18 ani, dar la fel de multi nu au acel lucru care se cheama BUN SIMT. Ar trebui sa fie o chestie simbolica gen moartea cu coasa (scuze de cacofonie) si pe death cloak sa scrie „Ai fost un nesimtit”.

Multi se comporta chiar aiurea in prezenta fetelor si uneori e deranjant – pic de empatie! Pic de consideratie fata de persoana din fata ta. Nu am cine stie ce pretentii, dar poate un mic control al limbajului ar fi de dorit, mai ales cand vrei sa „impresionezi” (in mod placut) pe cineva. Multi se fac din armasari tantari la loc si dintr-o persoana care parea foarte confidenta and sh*t, se transorma intr-un mare loser. Eventual sa se holbeze @ your b00bs si cu asta e complet peisajul.

scenario?
Cum ar veni o faza din asta: o tipa si un tip se intalnesc dupa ce au dat anunturi la ziar; el face totul frumos, ca la carte, pana cand ea il prinde ca are negru sub unghii sau ceva de genul asta si se enerveaza si ii gaseste multe alte defecte dupa.

Acel mic „ceva” care strica tot, acel „ceva” pe care tu il tineai sacru si care a fost sub asteptari la o persoana de la care aveai pretentii. Cum zicea cineva; there’s plenty of fish in the sea, why bother? Pai in toti pestii astia trebuie sa fie si „gold fish”. Gold fishy are cam tot ce vrei, e o adevarata zana buna (pentru baieti) si desigur un chipes cavaler (in viziunea fetelor). Si daca gasesti gold fish si dupa aia il pierzi, no other fish will do.

evolutia?
Cum au evoluat lucrurile de-a lungul timpului se vede foarte clar in cum a evoluat moda costumelor de baie, stim cu totii de ce – de d-aia, ca nu asculti doar radio si citesti sau mananci cartea, ca stai pe net, ca iei muzica de pe net, ca te joci, ca te uiti la televizor, ca te duci si bei bere cu prietenii, ca iesi la mall, nu la plimbari magice sub clar de luna. Out with the old, in with the new. Nu-s din categoria celor care isi doresc „old times” si pot sa zic good riddens. Hooray for broadband, hooray for digital cams and hooray again for freedom of choice. Hooray for the digital era!

Dar revin la ideea initiala, cu acesti baieti. Bai baieti; de ce tineti sa va purtati ca niste mari loseri in fata fetelor de care va place sau fata de care aveti un oarecare respect? Mini-guide, creat acum 10 minute:

  • de la sclav la om politicos e cale lunga. Multi trec in categoria „sclavi”, pentru ca devin ca niste servitori iar tu automat esti regina. Fark that. Sclavia s-a abolit demult. Dar usa la intrare poti sa mi-o tii, ca nu-ti cade mana. Altii pica in extrema cealalta, se fac ca nu observa cand cineva are nevoie de ajutor, ei sunt prea ocupati sa poata fi agresati cu asa ceva.
  • cand vine o fata la tine, go ahead, pari emotionat, pari entuziasmat, pee your pants eventually, dar nu fa pe ala smecher incercand niste chestii rasuflate gen „you look like my next ex-girlfriend” sau „Nice b00bs” sau „nice ass”.
    De ce nu urmeaza unii principiul „daca taceai, filosof ramaneai”? Expresia „daca zici o prostie, spune-o cu convingere” nu prea mai merge. Daca zici o prostie, fa in asa fel incat daca vezi ca se-ngroasa gluma si nobody buys your crap sa iti faci cale de iesire, ca altfel chiar esti luat drept prost si esti exclus. Aia care se fac ca li se rupe de scoala si intra in r*haturi mai mari decat pot duce, doar de dragul de a parea „cul”
  • odata cu aparitia netului, multi isi imagineaza ca poti povesti orice oricui. Hai ca pot sa-i povestesc prietenului de pe forumul X cum am gasit-o eu pe fosta mea prietena cu unul, cum am fost dezamagit de n ori in dragoste si eventual cum fac eu ….. de cateva ori pe saptamana. Pot sa ma fac eu oare de c*cat fata de o comunitate intreaga (fie ea de suflete triste sau oameni seriosi) si sa scap fara nimic? Sa nu-mi pese chiar deloc ca lumea ma face nesimtit si porc pe la spate?

***”””””””””%%%%%%%%%%
Intrand singura in categoria celor care vorbesc mult, recunosc cu mana pe inima ca fac asta, dar nu poti sa nu fii putin paranoic si sa incepi sa te gandesti ce cred altii despre tine. Ask yourself, cum ar veni. In rest putin ma intereseaza soarta unora.
*******&&&&&&&””””””

Pe bune am intalnit cazuri de-astea si la asta ma gandeam la inceput cand am scris „cum poti fi atat de penibil incat sa continui sa faci asta”.
Prima oara m-a uimit, cred ca am ramas „WTF?!” vreo jumatate de ora, n-am mai vorbit cu respectivul o luna, l-am traumatizat de tot, dar si el m-a traumatizat si mai tare.
Serios acum, there’s just more to life than wanking, ce chiloti poarta fetele, cum arata ele cu tricouri albe ude si asa mai departe. There’s just more to life than „haide ba sa jucam un counter” (there’s always Call of Duty), more than chips & burritos si altele. Fara sa fii gay sau metro. T-shirts have been made to be changed often, la fel si undies.
Ce-mi pare foarte rau e ca multi (adolescenti) tind sa cada in aceasta ultima categorie, de wankeri. Adica a devenit hyper-mega-extra-cool sa povestesti pe net de cate ori te stimulezi cu mana stanga si s-a umplut de niste idioti care fac asta; cand li se povesteste ceva cu adevarat important, fac misto de subiect si te iau drept fraier. Din seria „filosofie de la online casino”, era un citat bagat ca spam message: „Speak sense to a fool and he will call you foolish”.

  • domnisoarele voyeuriste care dau prestatii live pe webcam (cele inocente, ce pot fi usor corupte de niste minti suficient de destepte). Asta ca sa nu zic ca fetele nu sunt fara de pacat. Si mi se par asa niste gaste si mironosite, incat le-as face oricand in toate felurile, dar ce rost ar avea. Ne dezbracam noi destul pentru webcam, apoi pentru fata de la pagina 5, playboy si maybe we’ll make it to Star, pe lista celor de la care oameni importanti isi iau …. .
    (Fara gluma, era una de la mine din liceu care a aparut pe-acolo acum vreo cativa ani si de curand au adus astia Star in scoala sa zica „ia uite ba s-a dus [numele unui „om cunoscut”] la c*rve si a gasit-o pe [tipa din liceu]”.)
    Eye candy ca eye candy, I appreciate artistic erotic art too, dar nu proastele astea. Prefer o superba domnisoara anonima pozand pentru fotograf decat o proasta care apare la televizor, care canta (se face ca) sau ….ce-o mai fi. Si da, sunt proaste. Prefer ca fetele din FHM si Playboy sa ramana acolo, daca tot s-au dezbracat pentru tot poporul cititor de FHM, nu sa se dezbrace si pentru poporul care nu gusta aceste forme de …. expunere. Why dream of her naked while forecasting weather when you can see her naked monthly in the magazine?
  • categoria mea favorita, cei care abuzeaza de niste evenimente. Hai sa glumim ca am murit si am inviat din nou, sa radem de faptul ca Papa Ioan Paul al II-lea a murit (asta s-a intamplat de curand) si alte glume de prost gust efectiv. Pot sa pun si eu pe cineva sa posteze ca m-au linsat oamenii la un future party si cu asta basta, ca dupa aia sa zic „hahaha, I was just fuckin’ with you”. Sec. Aia care rad de oameni care se sacrifica in scopuri nobile (gen voluntarii care se imbraca in ronald mcdonald ca sa faca pe plac copiilor) dar nu fac nimic ei insisi. Cum ai zice „m*ie Romania” dar sa stai ca un mare fence-sitter si sa te uiti cum se duce totul de rapa. Si mai aprinzi o tigara si zici „ba ce tara de c*cat” (nu zic ca strica sa zici asta din cand in cand, dar nu zilnic)

In rest….. what’s the weather like?

disclaimer: cineva spusese ca si eu intru in categoria „oameni care dau din gura dar nu fac”. Well, daca voi mai gasiti ONG-uri in care sa ma bagati, I’ll happily join, timp sa am. Romania in Lume, Tineri pentru Tineri, pe viitor Lions Club (cu putin noroc), Young Leaders for the 3rd Millenium, ma dau cu placa, I can cook pancakes, ascult drum & bass on a daily basis, ies in fiecare week-end, I’m a consumer whore. Vreti ceva? Mail it to me.


Publicat pe

în

,

de către