bulgarskata koleda

Sau Craciun in Bulgaria, at any rate. Umflat cu dulciuri, mancare gretoasa (eu mai putin) si citit. Citit Hannes Stein si „Cum m-am lasat de gandit: mic tratat pentru intelectuali epuizati” si „Dineurile Mondene: Ghid de supravietuire„, ambele la fel de savuroase. Un fel de „daca va place Catavencu, asta o sa va placa si mai mult”

Anyway, am revenit in Bucuresti pentru anul nou si ma rog sa nu ninga pe 3-4 ianuarie ca sa pot sa si plec 😀 Apreciez faptul ca lumea si-a dat cu parerea la insemnarea anterioara si am mai observat lucruri care inainte parca nu erau sau ma trag de maneca acum si imi sar in fata. Locuri in care obisnuiam sa merg nu mai exista, magazine in care obisnuiam sa cumpar nu mai sunt, criza a mai desfiintat altele si totusi exista crampeie de civilizatie in trafic (hai, uneori) in privinta acordarii de prioritate. Cu exceptia lui Stefan cel Mare, bineinteles.

Nevsky in toata gloria

Ballet is good for you. Si de doua ori minunat: nu stiu ce sa aplaud; orchestra de dedesubt sau balerinii si balerinele? Sau ambele? E suficient?


Publicat pe

în

de către

Comentarii

Un răspuns la „bulgarskata koleda”
  1. afisul cu bullshit e genial! 😀