Despre mine

Sunt Andreea Năstase și lucrez în strategie de brand, comunicare și alte chestii digital-related la Poke.

 • Da — îmi place să povestesc la nesfârșit despre internet, MOOCs, știri, servicii financiare, probleme economice, date și statistici lor, jocuri, game design, front-end development, mă trezesc mult prea devreme și dorm foarte puțin, adorm pe la petreceri de oboseală, stau în trenuri sau avioane, introduc bunul simț în discuții atunci când lumea o ia pe alături, încurajez oamenii să devină mai buni prin metode dureroase dar eficiente.
 • Nu —  urăsc vorbitul la telefon, purtat tocuri și machiaj în fiecare zi, „jucat teatru” și dat din cap în aprobare, atenția la detaliu.

Din 2003 și până azi: 

Am început aventura în publicitate (pe bani sau nu) când aveam 16 ani: un an la Leo Burnett & Target in Bucuresti după Leo Academy in 2006, dar probabil gustul l-am prins când am fost într-un internship la Tempo Advertising în vara anului 2006.

Tot atunci am fost la Ion Neculce în București, am scris pentru niște reviste de gaming (Jucăushii și Level), am jucat World of Warcraft mult prea mult, mi-au plăcut calculatoarele un pic prea mult (dar poate nu suficient). Am început blogul în 2003 pe weblog.ro/deea, iar în 2005 a ajuns supermagnet.

Între 2007 și 2010 am studiat Advertising și Brand Management în Manchester, am avut niște experiență de muncă la TBWA\Manchester și LOVE Creative, iar după absolvire am început să lucrez pentru JWT în Manchester.

Timp de 18 luni am trăit și aventura vieții de start-up, plecând de la a fi angajatul nr. 1 în LSU. Am lucrat pentru clienți ca ASOS.com, Skype, Bacardi Global Brands, Adidas, Girl Effect, am organizat un eveniment de training pentru juniorii din industrie și un ghid aferent.

Dacă ați ajuns aici căutând modalități de a locui sau studia în Marea Britanie, poate pagina ‘Studiu în Marea Britanie‘ vă e de folos. Nu garantez răspuns la toate mailurile pe care le primesc cu întrebări pentru că nu actualizez pagina decât o dată pe an. 

25 thoughts on “Despre mine”

 1. aha.. stiam eu ca ne cunaostem de udneva… de pe mess, tin minte caaa vorbeam cu tine cam cand sa lansat Demon Days de la Gorillaz

 2. pacat ca nu mai joci WoW, ai fi fost living proof ca e posibil sa fi troll priest si pr-ist in acelasi timp^^

 3. Faptul ca te-ai lasat de WoW demonstreaza o vointa foarte puternica. :))
  Anyway, GB rocks. I wish you the best. Si poate cand imi recuperez calculatorul, iti dau add. Smart people are so hard to find >.>

 4. LOL, te-ai lasat de WoW. Si io joc, dar nu vad o problema in a nu juca si o luna daca ar trebui sau asta vreau sa fac. Patch 2.3 FTW

 5. Da… wow. 🙂 Felicitari! Te admir! Imi doresc sa fi fost si eu ca tine la 18 ani. 🙂 Se pare ca avem caetva chestii in comun… cred ca o sa ne mai vorbim noi, dar acum am o perioada extrem de busy. Dar oricum… we`ll be talking. Sorry k nu ti-am raspuns la comment pe blog. Nu am avut timp deloc. Apropo – multumesc pentru apreciere!

 6. Nervishor.nu?Erai exact genul care sa aibe un blog stufos in doua limbi si care sa studieze prin strainataturi.Felicitari si bafta in ceea ce faci.Vei mai avea un cititor… macar lunar sau asa 😛

 7. vrei sa faci schimb de linkuri si cu mine ? adresa mea este ... si poti sa ma treci Motociclistul … daca accepti propunerea mea lasa un comment prin care sa zici cum vrei sa te trec

 8. Felicitari pentru slujba!! Si eu intentionez sa lucrez in publicitate…sper sa reusesc.

  Esti buna!! :))

 9. Pingback: Leonid
 10. Buna!

  Am o propunere de colaborare pentru tine.
  As vrea sa ti-o trimit prin e-mail pentru a pastra discretia.
  Daca te intereseaza adresa mea de e-mail e cea de mai sus. Da-mi te rog un semn.

  Olivia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *