The Strategist’s Handbook e de vânzare

Am făcut o chestie pentru evenimentul pe care l-am organizat săptămâna trecută. Nu-mi vine să cred cât de mult a durat să organizez ceva pentru prima oară, dar cel puțin totul a decurs așa cum trebuie.

Ca un fel de supliment am creat un mini-ziar pe care l-am numit „The Strategist’s Handbook”. E un început pentru un proiect mai mare pe care îl am la activ și sper să iasă în curând, adică în vreo șase luni de azi. E o selecție de modele și idei interesante, sfaturi despre strategie și carieră, site-uri de vizitat și de citit și așa mai departe. Nu sunt toate ale noastre pentru că nu am inventat roata, dar sunt lucruri pe care le considerăm utile și am vrea ca și alții să le învețe.

MY_BABY__lsu1up

E acum de vânzare pe siteul nostru pentru £8.50 pentru cine e interesat.

Ziarul e făcut cu Newspaper Club, prietenii noștri din Glasgow. Și ca un ultim gând, am lucrat FOARTE MULT la ziarul ăsta, la formatele pe care le-a avut și o grămadă de lucruri care au fost eliminate într-un final. Chiar dacă e doar 5% din ce aș vrea să produc, e un început. Am început să văd toate orașele în care a fost vândut azi (mai puțin Statele Unite, care n-au încăput pe hartă). Long live APIs:

Harta strategist handbook


Publicat pe

în

de către

Comentarii

Un răspuns la „The Strategist’s Handbook e de vânzare”
  1. arata f tare, congrats!