Mega Image şi scannerul portabil

 

 

Mega Image Liziera: Experimentul de shopping cu scanner portabil galerie foto » Stefan Stroe – Independent Brand Strategist » Blogul lui Stefan Stroe.

 

Abia de la Ştefan am aflat de ‘experimentul’ Mega Image de a introduce un scanner portabil. Pe lângă absurditatea sistemului, alte gânduri care mi-au trecut prin cap:

 

1. De ce, pentru numele ()%#(%?=”!??”)¤” trebuie un scanner portabil? (Aici există de multă vreme, introduse prima oară pe la sfârşitul anilor ’80 dar au devenit mult mai răspândite recent) Sau mai bine zis, de ce să facem simplu atunci când se poate complicat?

2. De ce să facem ca restul lumii (sistemele NCR) când putem să facem cu o chestie de care n-a auzit mai nimeni?

3. Uite-aşa îmi aduc aminte de ce nu îmi place la cumpărături în România când le dai cardul şi se uită la tine un pic ciudat şi îţi spun că POS există doar la o casă din cele 10. Şi tu nu eşti la aia (tot în Mega Image, coincidenţă).


Publicat pe

în

, ,

de către

Comentarii

4 răspunsuri la „Mega Image şi scannerul portabil”
  1. Hai ma ca s-a mai raspandit POS-ul si pe la noi 🙂 Asta cu scanerul portabil, nush ce sa zic, prin hypermarket-uri exista din loc in loc cate un aparat la care poti sa verifici pretul. Dar cu cardul cam poti plati oriunde acum, si Mega Image sau alte super/hyper au la toate casele sisteme de platit cu cardul. Mai putin in Hala Obor sau alte piete, fireste 😉

  2. Eu am fost in Decembrie…am avut ghinionul sa nu le functioneze niciunul (cate or fi avut ei de fapt). S-au suparat ca n-am avut bani lichizi si s-au gandit ca o sa ma bucur daca imi spun asta 😀

  3. De mai bine de un an cumpar de vreo 3 ori pe saptamana de la acelasi Mega Image – Lizeanu. Si in 90% din cazuri dau cu cardul, nici o problema pana acum 🙂 De fapt, am tot platit cu cardul pe unde am apucat. Bani sa fie!

    p.s. vezi ca ti-au raspuns cei de la mega image pe blogul lui Stefan 🙂

  4. @Cosmin o fi, eu de fiecare data merg la ala de pe Mihalache. Mereu aceleasi probleme si probabil mult dezinteres 🙂 uneori am senzatia ca ma asteapta…si apare ceva intentionat! 😀