Mary Anne Hobbs has left the building.

Acum câteva zile, Mary Anne Hobbs a avut ultima emisiune live la BBC Radio 1. Live nu prea am ascultat emisiunile pentru că erau mereu de la 2 la 4 dimineaţa, cam la fel şi cu Fabio & Grooverider duminică noaptea, dar reluările erau mereu prilej de bucurie. Am apucat să o văd şi live, atunci când încă mi se părea bizar că femeie la vârstă ei, se dă pe la radio şi iubeşte dubstep-ul mai mult decât ideea de căţel, familie, copii şi altele. Foarte bine.

Îmi pare rău că pleacă de la radio pentru că are o voce care e echivalentul feminin al doctorului Cristian Andrei (care probabil a adus multe bucurii adolescenţilor târziu în noapte).

De asemenea îmi pare rău că emisiunea nu e valabilă în afară ţării, dar de pe tracklisting-ul pus la îndemână am o nouă melodie gata-gata să rivalizeze cu Breakdown – Crackledown Blues (Burial Remix): Airhead – Paper Street.


Publicat pe

în

de către

Comentarii

Un răspuns la „Mary Anne Hobbs has left the building.”
  1. Emisiunea e valabila si in Ro, se pot asculta radio-urile bbc din Ro pt ca iPlayer-ul pt radio nu e geo-blocked la fel ca cel pt tv, desi si cel pt tv poate fi vizionat din Ro daca stii cum 😉