Freshers Week

M-am trezit lucrand in cea mai aglomerata saptamana din an, cea in care vin toti studentii noi. M-am trezit ca tot orasul e plin, ca atunci cand vreau un sandwich nu mai e in magazin, ca la supermarket la ora 6 au ras ABSOLUT TOT, ca pe strada mi s-au dat o gramada de prostii gratuite, de la felii de pizza pana la calendare, pixuri (am vreo 100 acum) si ustensile de bucatarie. Foarte, foarte dragut dar 40.000 de studenti de la trei facultati (Manchester Met, Uni of Manchester, Uni of Salford) intr-un singur oras, intr-un singur centru e mult prea mult. 

Pe de alta parte, saptamana asta s-ar putea sa primesc un bonus, care ar insemna £300, ceea ce nu e rau deloc. Printre altele am primit si un ‘premiu de consolare’, un stick USB de 2GB (desi primisem cadou unul de 4 de ziua mea, thanks to the greatest guy in the world care stie ca un stick USB e mai valoros decat orice alta prostioara 😀 ) si alte mici balarii. 

Ma gandesc sa ma duc la IKEA dar nu am timp nici sa respir, let alone sa fug pana acolo si inapoi cand imi ia doua ore doar pe drum. Vreau masina si cred ca asta e primul lucru pe lista de chestii de facut dupa facultate. Poate o hibrida pe modelul Fisker sau Tesla. Who knows :))

 


Publicat pe

în

,

de către