Ce vor fetele

Ah, ce idee dezbatuta. Ce reclame cretine am putut sa aud la radio zilele astea

„Iarasi o cravata pentru Craciun? De ce sa nu-i luati sotului dumneavoastra ceva nou…”

„…un cadou pe care sotul dumneavoastra il va iubi!”

Mi-a placut insemnarea de pe blogul „Ce Vor Fetele?” – n-o sa vorbesc niciodata despre ce vor fetele, femeile, o chestie pe care am invatat-o de cand am blog(uri) e ca femeile sunt ori niste ofuscate care zic ca nu se aplica la ele desi isi doresc intr-adevar unele lucruri sau ca avem stiluri de viata atat de diferite incat nu au nicio relevanta.

In fine, sa continui cu ideea. Ne-au intrebat ce vrem noi de fapt asa ca asta o sa fie o insemnare pur subiectiva despre lucruri pe care mi le doresc (dar pe care stiu ca nu le voi primi din varii motive).

In ceea ce priveste partea de ‘vreau haine si bijuterii’ mi-am dat seama ca nu stiu ce vreau. De fapt nu stiu ce imi place. Nu pot sa ma duc intr-un magazin gandindu-ma ‘vreau aia’ pentru ca inevitabil o sa-mi schimb parerea cand ajung acolo asa ca cea mai buna idee la momentul respectiv a fost sa fac un blog in care sa public cam toate lucrurile care mi-au placut de-a lungul timpului.

Multa vreme am avut obiceiul de a intra pe NeimanMarcus, Bergdorf Goodman, Saks, Brown Fashion si alte site-uri de profil (ASOS, Shopbop, Payless, Zappos) si am tot salvat imagini cu diverse produse pe care mi le doream – s-a dovedit a fi util blogul pe care l-am creat in acest sens pentru ca mi-am dat seama care sunt culorile sau detaliile care se repeta de-a lungul timpului, ce design imi place, ce geanta imi caut eu de fapt (ma oripila gandul de a avea mai multe genti, mai multe decat imi trebuie) si ce produse cosmetice imi plac. My Fashion Fetish s-a nascut intr-adevar dintr-un fetis ciudat pentru tot ceea ce inseamna ‘aesthetically pleasing to the eye’. Si e o idee buna pentru oricine din familie ca sa isi faca o idee despre ce gusturi am. Ah, ce misto e sa ai bloguri.

Singurul lucru pe care mi-l doresc din toata lista aia e o geanta Marc Jacobs. Dupa indelungi cautari, este EA. Geanta model.

marcj2028311298_prod_medium.jpg
Marc by Marc Jacobs Dr. Q Groovee Bag
Mergand mai departe, GHD va fi intotdeauna pe lista mea de ‘Asta imi doresc de Craciun’ pana cand o sa-mi cumpar eu o placa sau o sa ma marit cu o persoana bogata care sa imi cumpere una o data la un an.

bg_giftbox_large_uk2.jpg
GHD Christmas Gift Box

Acum n-o sa zic mai departe ‘vreau lip gloss si parfum’, vreau o carte! Vreau Mark Earls – Herd pentru ca mi-a fost imposibil sa o gasesc in librarii. Si mi-a fost lene sa mi-o comand de pe Amazon multa vreme tot zicand ‘lasa, ca n-am eu nevoie

herd.jpg
Mark Earls – Herd

Mai departe imi doresc sa am timp sa ma intalnesc cu o parte din fostii mei colegi sau alti prieteni cat sunt in tara, imi doresc o pusculita pentru ca o sa innebunesc de la cat maruntis am acasa.
Si nu in ultimul rand, NUMB3RS, sezoanele unu, doi si trei.
51ecni3bkcl_aa240_.jpg
Si carti. Intotdeauna o sa apreciez carti! Am mentionat cumva….carti?
Si pe final, daca baietii nu stiu ce vor fetele inseamna ca ori nu stiu sa intrebe, sa observe sau fetele nu stiu sa spuna ce le place.
Cum zicea Jen, ce bine ar fi daca ar exista mai multe certificate de cadou. OK, poate e o doza de materialism in aceste certificate dar atata timp cat e vorba de cadouri pentru fetele/femeile importante din viata unui barbat, un certificat o sa fie intotdeauna mai bun decat o dezamagire si cadourile care vezi doamne ‘ii arata ca tii la ea’ pastreaza-le pentru alta ocazie. Nu trebuie sa fie o sarbatoare sa-i faci un cadou substantial sau reprezentativ. Si nici nu trebuie abuzat de certificate pentru ca de multe ori poate fi o idee proasta daca dai unul unei persoane careia ii place sa se laude cu ce a primit. Te poti trezi cu o reactie de genul „Si ce ti-a luat Cristi de sarbatori?” – „A, pai, nimic, mi-a dat un certificat de cadou...” (chiar daca valoreaza sa zicem, 5 milioane de lei in cumparaturi intr-un anume magazin). Nu trebuie sa te astepti la „Vai, acum pot sa-mi iau geanta aia in sfarsit, mai bine ca nu mi-ai luat-o tu pentru ca ma razgandisem intre timp dar nu stiam cum sa-ti spun„.
Observation is the key. Sa cunosti persoana, cat de putin inseamna sa stii cu cine ai de-a face cand cumperi un cadou sau dai un certificat.
Ah da si tineti minte, e doar o parere subiectiva.

Publicat pe

în

, ,

de către

Comentarii

7 răspunsuri la „Ce vor fetele”
  1. eu as fi foarte fericita cu un cerficat de cadou pentru amazon, de exemplu… ahh heaven.

    in anglia presupun ca-s mult mai comune decat aici, nu?

  2. Sunt peste tot. Superdrug, Debenhams, Boots, abonamente la reviste, just about anything you want is a gift card. De-aia e misto. Si au si diferite forme si culori sau mesaje pe ele 😀

  3. „My Fashion Fetish” e o idee excelenta pentru un social network. Tag everything you like, add new products, share preferences, rate items, compare. Mai adaugi niste parteneri (online shops, Amazon, etc.) si-ai terminat. Probabil ca exista asa ceva dar nu stiu eu. Ai vreo idee?

  4. Nu, din cate stiu eu. As fi gasit! Era ceva gen TeamSugar.com dar nu e acelasi lucru. Anyway.

  5. Exact la asta ma gandeam si eu: as fi gasit 🙂

  6. iti place stanley kubrick ca regizor sau doar portocala mecanica…? in opinia mea nu e cel mai bun film al sau…

  7. I like Kubrick. Dar nu vad legatura acum 😀